FinFit

FinFit

Ons tarief is uniek en behoort tot de scherpste van Nederland. Wij vragen de hypotheekbemiddeling slechts 995 euro

Starters hebben de hypotheek al vanaf 995 euro inclusief advies! Ook voor woning-doorstromers rekenen wij een exclusief tarief.

Inderdaad: Dat is inclusief volledig advies vanaf het eerste gesprek en de volledige procesbegeleiding tot en met de ondertekening bij de notaris voor de aankoop van de woning. Tevens zijn de kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, zodat het nettobedrag (bij ca. 40% belasting) slechts neerkomt op:

Slechts 600 euro netto!

Dat betekent veel minder eigen spaargeld inbrengen! Wij bemiddelen in alle banken en hypotheekverstrekkers. Voor u betekent dit de scherpste rente, snel, goedkoop en vakkundig. Dus geen hoge kosten meer van de bank zelf. Aan u worden geen afsluit-, bemiddeling- en advieskosten gerekend, omdat de bank wettelijk verplicht is via ons de hypotheek kosteloos aan u te verstrekken.

Ons advies is vrijblijvend en kosteloos!

Maak vrijblijvend een afspraak met de startershypotheek-specialist 033 – 2583980 of [email protected]. Wij maken snel duidelijk wat de voordelen en mogelijkheden zijn.

Waarom zijn wij significant goedkoper en hebben wij toch de beste kwaliteit?

  1. De verwerking is verregaand geautomatiseerd en kunnen daarom snel en efficiënt werken. De hypotheek is er vaak al binnen een paar dagen.
  2. Wij hebben geen afdracht-verplichting. Bij de franchiseformules zoals de Hypo.-.theker of Hypotheek.-.Visie moet de adviseur vaak 1000 euro afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van uw dure spaargeld!
  3. De makelaar krijgt van ons geen aanbreng vergoeding. Veel makelaars vragen honderden euro’s voor het aanbrengen van een nieuwe hypotheekklant. Zonde van uw dure spaarcenten.
  4. Wij hebben lage kosten en maken geen dure reclamecampagnes.
  5. Bij ons staat kwaliteit voorop en aandacht voor de klant staat hoog in het vaandel.
  6. Bovendien wij zijn academisch geschoold, gecertificeerd en altijd up-to-date.
  7. Om die redenen geven wél alle aandacht die u nodig heeft!
  8. Met een advies op maat, naar uw eigen persoonlijke situatie en wensen!

FinFit